Designmark

Designmark er først og fremmest en grafisk designvirksomhed.
Men siden 2006 har vi også etableret eget forlag med bøger, kort og plakater.

Som designvirksomhed løser vi design- og kommunikationsopgaver for små og store virksomheder. Opgaverne spænder vidt fra golf, biotech, advokatvirksomheder og hoteller til markedsføring af den nystartede virksomhed, der ønsker at distancere sig fra konkurrenter ved hjælp af en professionel grafisk identitet.
Nydesign og redesign af virksomheders visuelle identitet er et af vores specialer. Og at gøre kommunikation forståeligt. Skære helt ind til benet og kommunikere budskabet enkelt og markant. Det har bl.a. givet os gode kunder, IAA-Prisen og IG-Prisen (Den Danske Designpris).

I vores egen identitet indgår en vandkande som bomærke, fordi vi arbejder i et drivhus, og fordi vi kan li´ at se tingene gro.

Arbejder du i forvejen med et bureau, er Designmark måske en løsning på nogle af opgaverne. Det kan være opgaver, som er for dyre at sætte igang på det store bureau. Eller hastesager, hvor vi måske er mere flexible. Vi respekterer naturligvis din virksomheds overordnede designlinie, men siger også til, hvis noget kan gøres bedre. Vi er ikke dyre. Vi er heller ikke billige. Vi er rimelige, siger vores kunder.

Som kreative i reklamebranchen har vi arbejdet 30 år som selvstændige. Og vi kan hjælpe med den gode salgsidé frem til den færdige tryksag eller det elektroniske medie.